paskelbtas 2026-07-26
„Screengrab“ per T1 T1 VALORANT trenerių štabas anksčiau šiandien paskelbė pareiškimą dėl trenerio asistento Cody „Stunner“ MacLeod draudimo uždrausti apgaudinėti per savo PUBG karjerą.
„Norėjome, kad visi suprastų, jog žinome ir puikiai žinome Cody istoriją, įskaitant draudimą, kurį jis gavo už tai, kad per savo PUBG karjerą dviejose atskirose sąskaitose buvo įdiegti apgaulės kodai“, - sakė T1 vyriausiasis treneris Davidas Denisas.
Pranešimas iš @daviddenisnd ir @StunnerFPS. pic.twitter.com/Nz4HPhIlw0
— T1 (@ T1) 2021 m. balandžio 9 d.Stunneris taip pat kalbėjo T1 vaizdo įraše, kuriame išsamiai aprašė savo karjerą ir kiek jam kainavo draudimas.
Draudimo metu Stunneris buvo žinomas kaip „Exko“, pasak Magno „Pr0phie“ Ramoso, kuris paskelbė PUBG esports komandos nutarimą dėl Stunner praėjusią naktį.
Daro mano, kaip vieno iš „Valorant“ PUBG žaidėjų, darbas skleisti žinias, kad @ T1 pasiėmė naują trenerio asistentą @StunnerFPS tą patį vaikiną, kurį PUBG ištyrė ir padarė išvadą, kad iš tikrųjų apgaudinėjo, dabar pakeitė jo vardąnuo „Exko“ iki „StunnerFPS“ - manė, kad turėtum žinoti. pic.twitter.com/GpHF9XzoRC
— „Pr0phie“ (@ pr0phie) 2021 m. balandžio 8 d.„T1“ balandžio 8 d. „Stunner“ paskelbė naujuoju VALORANT komandos trenerio asistentu - tada atsakymuose į jo pranešimą kilo chaosas. .
Džiaugiamės galėdami paskelbti @StunnerFPS kaip trenerio padėjėją mūsų Valorant komandoje! pic.twitter.com/eSSrbOOAy8
— T1 (@ T1) 2021 m. balandžio 8 d."" Puikus analitinis protas "Taip, jis turėjo puikų analitinį protą, kai buvo uždraustas už sukčiavimą PUBG ir užblokavo visus žaidėjus ir kiekviename žaidime keičia savo vardą ir žiūri į sceną “, - atsakydamas į šį pranešimą sakė„ Zenith Esports PUBG “žaidėjas Jadenas„ Vegasas “Jamesas.
"Jūs negalite tiesiog apgauti PUBG, tada pakeisti savo vardą, mano vaikinas", - sakė buvęs PUBG žaidėjas ir dabartinis „Luminosity VALORANT“ žaidėjas Diondre "YaBoiDre" Bondas.
Pareiškime „Stunner“ pripažino savo kaltę. „Tai amžinai bus mano didžiausias apgailestavimas“, - sakė Stunneris. „Tai pašalino daug mano galimybių, ir tai gerai.Dienos pabaigoje aš pats kaltas, kad esu šio įvykio dalyvis. "
Denisas pakartojo savo poziciją ir teigė manantis, kad Stunneris pasikeitė.
Būtinai sekite mus „YouTube“, kad gautumėte daugiau esporto naujienų ir analizės.